origen

Origen de vida ordenada

Hola, em presento, soc la Marta Oliva i us faré cinc cèntims de com he arribat fins aquí.

Vaig néixer a Barcelona, em vaig criar entre Gavà i l’Alt Empordà i visc a l’Empordà. Vaig créixer entre cassoles al restaurant de casa i vivíem just a dalt del restaurant. Quan era petita i encara no podia donar un cop de mà, quan era l’hora punta dels dinars m’entretenia al magatzem col·locant coses o bé a dalt a casa endreçant els calaixos. No és que jo fos especialment endreçada de petita, però quan veia un projecte, fos un calaix, un armari o una llibreria, que em semblava que podia lluir millor, m’engrescava a canviar-ho i no podia parar fins que quedava bonic i endreçat.

He treballat els darrers dotze anys com a organitzadora d’esdeveniments i tant en aquesta feina com en les anteriors, interiorista i assessora immobiliària, l’ordre sempre ha estat present. Quan veia alguna cosa que podia estar millor del que estava, ja fos l’interior d’un calaix, l’armari del material, piles de revistes de decoració, sempre que tenia un moment, gaudia molt endreçant-los perquè sempre m’agradava millorar els espais de treball on era. Tant va ser així que vaig acabar anant a casa de companyes i amigues a ajudar-les a endreçar i millorar les seves cases per divertiment, però mai vaig pensar que això pogués ser la meva professió.

Arran de la pandèmia per covid-19 em vaig veure abocada en una situació d’ERTO. Mentre era a casa sentia que s’acostava el moment d’un canvi, no sabia en quin sentit, però sí que sempre havia volgut ser emprenedora i ajudar a les persones a sentir-se millor. Vaig topar amb l’organització professional, vaig saber que aquesta professió existia i vaig començar a investigar sobre el tema. Passats uns mesos, tal com pressentia el meu rumb laboral va canviar de forma sobtada i va ser quan vaig iniciar el curs d’OP. Actualment estic certificada per la Escuela del Orden i soc membre AOPE (Asociación Española de Organizadores Profesionales).

Vull compartir la meva passió amb el món i a través de l’ordre proporcionar a les persones moments feliços, millor gestió del temps, benestar i creixement personal a través de la presa de decisions sabent que no forma ja part de la nostra etapa de vida actual i avançar a noves etapes.

Què faré i què no faré per tu com a organitzadora professional

 • T’escoltaré per saber els teus gustos, el teu estil de vida i què t’agradaria.
 • Veuré casa teva per saber quin és el punt de partida i establirem un pla.
 • La meva intenció és donar-te un cop de mà i en cap cas jutjar-te.
 • T’explicaré com treballo perquè entenguis cada pas.
 • T’ensenyaré els meus preus i què inclouen.
 • No t’obligaré a desfer-te de les teves coses, en tot cas. t’animaré i et faré reflexions
 • No netejaré la casa, això és un altre servei.
 • Et demanaré compromís per continuar endavant fins al final del projecte.
 • Si cal, et recomanaré comprar materials per ordenar, però donarem prioritat al que ja tinguis
 • Et proposaré opcions de com col·locar les coses perquè tinguin el valor que mereixen.
 • En lloc de castigar-nos per no haver-ho fet abans, riurem i ens ho passarem bé.

Valors i com treballo

No jutjo. No pensaré de tu el que ets o deixes de ser per tenir la casa desendreçada o com sigui que la tinguis. Jo vinc a fer la feina i segueixo el meu camí. El que recordaré de tu serà el creixement emocional que vas experimentar al meu costat quan vas decidir què volies a la teva vida i què no, i com vam recollir somriures o llàgrimes mentre fèiem de casa teva un lloc millor per tu.

Treballo de pressa i amb honestedat. Si puc acabar la feina en menys temps del proposat ho faré i serà un benefici tant per tu com per mi. Jo tindré un temps extra amb el qual no comptava per fer altres projectes i tu podràs descomptar hores del meu pressupost. Quan m’hi poso m’apassiona tant que vaig molt de pressa per veure-ho acabat, però també cal que confessi que si alguna cosa no em convenç, li donaré les voltes que calgui fins a trobar la solució que millor s’adapti a tu.

Transparència. M’agradaria fer de les cases llocs bonics i amables on puguem sentir-nos en pau i harmonia. Et seré sincera amb tot el que vegi i totes les propostes que et doni seran pensades per tu.

Amb estil. És el moment que em diguis quin és el teu somni d’espai, dins de casa teva, com t’agradaria veure cada espai, com te l’imagines i com t’hi sentiries a gust. Farem que cada detall compti i que segueixi tot un estil harmoniós i elegant.

El meu mètode

Després d’escoltar i veure diversos testimonis, he donat forma al mètode D.O.S.E. D.O.S.E. són les inicials de les paraules que defineixen el que passa quan ordenem.

Decidir

Quan contactes amb mi o vols posar fil a l’agulla pel teu compte ja has decidit una acció.

Ordenar

Ordenem tot allò que ha quedat de la manera que resulti més pràctica en l'etapa de vida actual.

Sentir

A mesura que veiem que aquell espai on abans hi havia el caos ara és un espai bonic i que encara és nostre, sentim el canvi, sentim que som on hem de ser.

Evolucionar

La llavor de l’ordre lògic ja està plantada a la teva ment, vas evolucionant i ella amb tu.

Vols saber més sobre el meu procés?

Posa’t en contacte amb mi i

veurem la millor manera de posar “ordre”

en aquells espais de la teva vida que necessites