buidatge-habitatges

Buidatge d'habitatges

Quan arriba el moment d’acomiadar una persona estimada no és fàcil, s’acaba convertint en un tràmit en el qual ens veiem immersos amb papers i gestions que cal fer com més aviat millor.

I en el moment de decidir sobre les seves coses costa molt haver de desfer-nos'en també i va passant el temps i sabem que hem de decidir alguna cosa sobre tot allò, però mai veiem el moment.

És comú aferrar-nos a les nostres coses i encara ho és més aferrar-nos a les coses d’algú que no veurem mai més, però cal saber que aquella persona ja ha fet el seu camí en aquesta vida i ha gaudit amb tot el que ha tingut i que ara ha arribat l’hora que algú altre en pugui gaudir i donar una vida a tot allò que un dia el va fer feliç.

En aquests moments pots comptar amb la meva ajuda, entrarem plegades a l’habitatge i amb tot l’amor i respecte decidirem com podem gestionar aquell espai i donar-li valor.

Un cop preses les decisions jo m’encarrego de buidar l’habitatge i en cas de voler contractar serveis de neteja i pintura puc fer-ho per tu.

Com funciona?

1a Trucada

· Gratuïta de 30 minuts.
· Finalitat del buidatge
· Jo t'explico

1a Visita a l'espai

· Anàlisi situació
· Plaç de treball

Enviament de pressupost

· Estimació d'hores
· Serveis externs

Treball

· Donacions
· Venda de mobiliari
· Coordinació serveis
· Neteja i pintura

Vols saber més sobre el meu procés?

Posa’t en contacte amb mi i

veurem la millor manera de posar “ordre”

en aquells espais de la teva vida que necessites