Abans i després

Abans i després

“Vam demanar ajuda a la Marta perquè va arribar un moment en que sentíem que era necessari fer endreça, especialment amb les coses del nostre nen. Havíem anat acumulant joguines i no sabíem com començar a posar fil a l’agulla. Entrar a l’habitació de jocs ens generava malestar perquè hi havia moltes coses, posades de qualsevol manera i a qualsevol lloc. Era un caos i era difícil dir-li al nostre fill que ordenés, quan no hi havia un ordre clar que ell pogués seguir.


El procés va ser fàcil i molt gratificant. La Marta ens va anar guiant i va ser molt respectuosa amb les decisions que es van anar prenent. Finalment, van sortir molts objectes de casa dels que ens feia pena desprendre’ns pel temps que hi portaven, però que ja no eren necessaris i que tampoc hem trobat a faltar. Així mateix, vam donar un lloc a cada cosa, de manera que mantenir-ho tot al seu lloc ha estat molt senzill i ara tot està ordenat.


Mentre anàvem fent, teníem ganes d’anar fent el mateix amb la resta d’estances de la casa i és el que hem seguit fent. Vam acabar molt cansats, tan físicament com mentalment, però súper satisfets per la feina feta i molt contentS. Sens dubte, ho recomano a tothom!”

Abans i després

Abans i després

En primer lloc volem esmentar que no havíem sentit a parlar mai sobre la possibilitat de poder rebre assesorament a casa per ajudar-nos a posar ordre al nostre espai personal, i ha estat tota una descoberta que recomanem.
Feia temps que intentàvem posar ordre en un espai que visualment no ens agradava gens, un espai que moltes cases tenim: “l’espai de les joguines”. No sabíem per on començar. Poder rebre una visió i opinió externa ens a obert una porta, hem descobert una nova manera de veure l’ordre, una nova manera de fer ús i de valorar les coses, saber triar… i la nostra filla petita també ha après molt! 
La sessió es va desenvolupar d’una manera molt natural, i sobretot molt divertida tant pels petits com pels grans. Tots ens vam sentir partícips del procés i del resultat final.
Aquest intercanvi a l’hora de realitzar l’ordre permet trobar noves idees per altres espais, noves maneres de fer, d’ordenar… En finalitzar la sessió i veure el canvi et sent molt satisfet, veus com aquell espai que no t’agradava gens s’ha convertit en un lloc acollidor, on tot és fàcil de trobar, on tot té el seu lloc i això transmet calma. 
Una casa està plena d’espais que sovint no sabem com ordenar, i el fet que algú t’ajudi permet fer un canvi molt positiu i fer que et sentis encara millor a casa teu. És una experiència nova i diferent, amb la qual tota la família hem après. 
La Marta sempre troba potencial a qualsevol espai, però sempre tenint en compte la teva opinió. 
Moltes gràcies per la paciència, les ganes de fer, el teu projecte diferent,  i per convertir “l’espai de les joguines“, en un espai en el qual la nostra filla s’hi sent millor que mai!

Abans i després

Abans i després

La meva primera reacció va ser: “no em cal ningú que m’organitzi el meu espai i les meves eines, ja ho puc fer jo això, i ja sé el que tinc i com ho vull tenir”. I res més lluny de la realitat.

Gràcies a la Marta, al seu criteri de professional i sobretot a la seva empatia i passió per ajudar a millorar la vida dels seus clients, no només va convertir una estança en un lloc eficient i agradable, on viure-hi i sentir-te’n orgullós, sinó que em va ensenyar com de millor podem viure si professionals com ella ens donen un cop de mà.

Gràcies per aquest pas endavant i per fer que cada dia estimi més casa meva.

Facilitat de tracte, rapidesa i bones idees serien les paraules que definirien l'experiència amb la Marta. D'una conversa familiar va sorgir la idea de què pot ser havia arribat l’hora de fer allò que a vegades costa tant: despendre's de petites coses que tenim i que, senzillament, per records no acabem mai de dur-ho a terme. Parlant amb els meus fills vàrem creure
oportú començar per la cuina i el rebost de casa. El resultat ha estat extraordinari. Ara tot és molt més fàcil de trobar.
Destacar, a més, que la Marta s’ha ocupat de donar tot allò que hem volgut retirar a famílies més necessitades.
Gràcies Marta per una feina tant ben feta!

Abans i després

Testimonis

Vols saber més sobre el meu procés?

Posa’t en contacte amb mi i

veurem la millor manera de posar “ordre”

en aquells espais de la teva vida que necessites