organitzacio-professional

Organització professional

Em dedico a crear sistemes d’ordre i organització pels meus clients ajudant-los així a recuperar la funcionalitat dels espais i dels objectes de casa seva.

Espais acollidors, amb personalitat i on cada cosa té el seu lloc.

Intentarem aprofitar el que ja tinguis per crear aquests sistemes d’ordre, així ajudem a no consumir allò que no ens cal.
Veurem l’espai a ordenar, parlarem de com t’agradaria que quedés i veurem quines són les coses que ja no formen part de la teva etapa de vida actual. Viuràs el procés amb mi i et faràs conscient del què ja no vols, aconseguint un estil ordenat i acollidor per casa teva.

Veig l’ordre des d’un punt de vista divertit, personalitzat, acollidor i elegant, on cada cosa té el seu lloc segons el moment que estiguem travessant.

Sovint es diu que venim al món sense res, però sí que venim amb un cos i amb un temps limitat per gaudir d’aquesta vida. Podem aconseguir gaudir de les nostres cases i de les nostres coses, i no que les nostres coses ens condicionin el nostre estil de vida. No ens hem d’autoretreure per haver comprat una cosa i no fer-ho servir, perquè segurament en aquell moment travessàvem un moment vital en el qual ens va donar confiança fer aquella compra.

Però ara, amb el temps i amb la meva ajuda, podem valorar i fer-nos més conscients de què ens cal i què no, perquè al final les coses mai deixaran de ser això, simplement coses.

Com funciona?

Després d’escoltar i veure diversos testimonis, he donat forma al mètode D.O.S.E. D.O.S.E. són les inicials de les paraules que defineixen el que passa quan ordenem

1a Trucada

· Gratuïta de 30 minuts.
· Tu m'expliques
· Jo t'explico

1a Visita a l'espai

· Veure situació
· Prendre mides
· Fer fotos

Enviament de pressupost

· Estimació d'hores
· Proposta redisseny
· Compra materials

Mètode DOSE

· Decidir
· Ordenar
· Sentir
· Evolucionar

Vols saber més sobre el meu procés?

Posa’t en contacte amb mi i

veurem la millor manera de posar “ordre”

en aquells espais de la teva vida que necessites