QUE EL NOSTRE BANY SIGUI EL NOSTRE SPA A CASA

vida-ordenada-spa-en-casa

Tot i ser un espai on entrem a renovar-nos i quan sortim hauríem de sentir-nos diferents, refrescats, el bany és el gran oblidat de casa.

També existeix la creença que no es pot millor perquè es sota, cavall i rei. Hi ha una dutxa, una pica i un lavabo, i amb molta sort potser hi ha un moble de lavabo, cosa que en alguns no hi és i hem de fer malabars per a guardar els productes en mobles semi permanents.

En aquest article us dono algunes idees de com es pot millorar, perquè sí que es pot!

Primer, si volem que duri, és una carrera de fons, comprant només una espelma i una planta per a decorar, no l’estarem millorant. Això és un toc de decoració i el que volem és tenir un espai funcional, on poder guardar les nostres coses de forma ordenada.

En segon lloc, mirarem tot l’espai i valorarem on es pot posar un moble amb calaixos tancats. En els casos que no hi ha mobiliari o el mobiliari és petit o poc funcional, val la pena canviar la pica per comprar un moble integrat. És una inversió que durarà en el temps i farà millorar l’habitatge. També podem encarregar un moble a mida, combinant armaris i calaixos. Aquí valoreu el vostre pressupost, els anys que voleu seguir en aquesta casa i l’espai del que disposeu.

Un cop tinguem un moble amb calaixos i armaris, necessitem separadors i cistelles. Aquesta és la forma més clara de com es mantindrà l’ordre. Necessitem separadors per objecte mitjans com raspalls de cabell i separadors petits per a estris com clips, gomes, raspalls de dents…

Sobre les tovalloles, llanço la pregunta, mereixem eixugar-nos amb una tovallola descolorida, esfilagarsada, que rasca, que no ens agrada i que en tenim tantes que mai arribem a fer-les servir totes? No seria millor tenir un joc de tovalloles que ens agradi? D’aquelles que t’hi agrada embolicar-t’hi. Escull les que siguin en tons blancs i de cotó. Les podem guardar enrotllades o doblegades, això ja depèn de l’espai del que disposis.

També cal tenir cura dels productes que fem servir a la dutxa. Valora si pots passar amb menys o amb productes més genèrics que serveixen per a tota la família. A més a més, si canvies els productes a envasos dispensadors que siguin iguals, evitaràs el soroll visual.

Pel que fa als productes de cosmètica i cremes en general, tingues obert només un de cada i els que fas servir més sovint, tenir-los més a mà. Amb la resta pendent d’obrir, crea un cistella a part dins d’un dels armaris i els deixes allà com si fos un petit rebost.

Per acabar i molt important, mantenir les superfícies netes. Si seguiu els consells anteriors i aconseguiu que cada cosa tingui el seu lloc dins dels armaris del bany, aconseguireu tenir les superfícies del bany sense res pel mig.

Ara sí és el moment de comprar la decoració que us agradi, res en excés, un parell de coses que resisteixin la humitat i que siguin fàcils d’anar netejant i mantenint.

I a gaudir del vostre spa a casa, que com el bany de casa no n’hi ha cap altre!

I a gaudir del vostre spa a casa, que com el bany de casa no n’hi ha cap altre!

vida-ordenada-spa-en-casa
vida-ordenada-spa-en-casa

También te puede interesar