Organitzar el safareig per fer-lo funcional i agradable

Organitzar el safareig

El safareig acostuma a ser un lloc de mida reduïda i més aviat estret on costa de moure’s. Ja que l’espai del terra està normalment ocupat per la rentadora, l’assecadora o la pica del propi safareig. Per tant aprofita al màxim l’espai vertical, les parets, per fer un armari a mida, senzill però amb suficients prestatges com per anar guardant allà tots els productes que necessitis per la bugada i tenir-ho sempre ordenat. També pots aprofitar les parets per penjar l’escombra o la taula de planxar i tenir-ho sempre. A mà i ordenat.

Intenta que la majoria d’aquest armari sigui amb portes per evitar la pols i si els fas a mida mesura bé què mesuren els productes de neteja de fons i d’alt perquè t’hi càpiguen. Deixa una part oberta i d’aquest armari, deixa una lleixa al descobert per posar-hi els productes que més fas servir en pots de vidre, una planta o una espelma.

Si tens pica, prepara una safata on hi tinguis un raspallet, un fregall i sabó de pastilla per tenir-ho a mà per quan hagis de rentar alguna cosa a mà.

Si creus que també ha de servir de rebost, separa bé els productes de neteja i de menjar. I desfés-te de tot el que no necessites, com productes de neteja que no fas servir o alguna cosa que tens a mig arreglar però mai trobes el moment.

Pots apilar l’assecadora i la rentadora i fer al costat un armari vertical. No et recomano que el facis servir per guardar l’escombra i el pal de fregar perquè poden anar clavats a una de les parets i tu podràs aprofitar aquest armari amb prestatges.

Si t’enfoques en maximitzar l’espai i en l’ús intel·ligent de l’emmagatzematge,

transformar el teu safareig en un espai

funcional, ordenat i harmoniós és possible,

així com gaudir d’una rutina de bugaderia sense estrès i una llar més organitzada en general!

También te puede interesar